Què fem?

ESPECIALITATS

Escultura
Pintura
     · Sobre tela i mural
Arqueologia
Orfebreria i metalls
Document gràfic i fotografia
Mobilia

Valor afegit

Daurats

Desinfecció
i desinsectació

Emmotllats,
reproduccions
i rèpliques a escala

Policromies

METODOLOGIA

Estudis previs i presa de mostres.
Tècniques analítiques més innovadores (Raix X, UV, Infraroig, TAC).
Estudi i recuperació de policromies originals.
Conservació preventiva.
Informes oficials i fitxes tècniques.
Documentació fotogràfica dels processos tècnics.
Sistemes expositius i presentació de les obres.
Xerrades i conferències tècniques.

Professionals oficials titulats i vesats en el sector de la conservació i restauració. La nostra metodologia i els nostres criteris deontològics emprats en els processos de restauració de qualsevol bé cultural atorguen els màxims resultats. Especialitzats en tot tipus d’obres religioses i civils d’alt valor històric-artístic.

Taller

AVALL és una de les empreses joves de la demarcació de Tarragona vesades en el sector de la creació · conservació · restauració de béns culturals, creació d’escultura i elements festius per encàrrec. En aquest temps hem après a entendre que el treball interdisciplinari és la raó actual de l’èxit. És per això que comptem amb un excel·lent equip de professionals, plural i capaç de realitzar qualsevol projecte i/o intervenció en el camp del patrimoni històric, artístic i de béns culturals.

Aquest tret és una de les grans característiques que AVALL ofereix: la varietat de perfils que conformen l’empresa ajuden a ajustar-se, en tots els àmbits i a totes les disciplines.

L’equip està format per un gerent, escultor, mestre artesà tècnic en conservació i restauració de béns culturals, especialitzat en imatgeria festiva, escultura i pintura mural; una tècnica en conservació i restauració d’arqueologia, especialitzada en orfebreria i metalls; un tècnic en conservació i restauració de pintura; una tècnica especialista en conservació i restauració de document gràfic i fotografies; un tècnic especialista en conservació i restauració de mobiliari i fusta, finalment una tècnica especialitzada en conservació i restauració de vitralls.

Pot veure projectes d’èxit

de clients que han confiat amb nosaltres