Què fem?

Gegants i gegantons

Capgrossos

Bestiari protocol·lari i de foc

Rèpliques Reproduccions a escala

Records i trofeus

Valor afegit

Dissenys

Atributs

Joieria

Vestuari

Conservació · Restauració

Estudis previs

Tècniques analítiques

Presa de mostres

Estudi i recuperació de policromies originals

Conservació preventiva

Informes oficials i fitxes tècniques

Documentació fotogràfica dels processos

Sistemes expositius

Xerrades i conferències tècniques

Professionals oficials titulats i vesats en el sector de la conservació i restauració. La nostra metodologia i els nostres criteris deontològics emprats en els processos de restauració de qualsevol bé cultural atorguen els màxims resultats. Especialitzats en tot tipus de peces d’imatgeria festiva i civils de valor històric-artístic.

Taller

AVALL és una de les empreses joves de la demarcació de Tarragona vesades en el sector de la creació · conservació · restauració de béns culturals, creació d’escultura i elements festius per encàrrec. En aquest temps hem après a entendre que el treball interdisciplinari és la raó actual de l’èxit. És per això que comptem amb un excel·lent equip de professionals, plural i capaç de realitzar qualsevol projecte i/o intervenció en el camp del patrimoni històric, artístic i de béns culturals.

Aquest tret és una de les grans característiques que AVALL ofereix: la varietat de perfils que conformen l’empresa ajuden a ajustar-se, en tots els àmbits i a totes les disciplines.

L’equip està format per un gerent, escultor, mestre artesà tècnic en conservació i restauració de béns culturals, especialitzat en imatgeria festiva, escultura i pintura mural; una tècnica en conservació i restauració d’arqueologia, especialitzada en orfebreria i metalls; un tècnic en conservació i restauració de pintura; una tècnica especialista en conservació i restauració de document gràfic i fotografies; un tècnic especialista en conservació i restauració de mobiliari i fusta, finalment una tècnica especialitzada en conservació i restauració de vitralls.

Pot veure projectes d’èxit

de clients que han confiat amb nosaltres